Riffel børn og unge

Prøv riffelskydning

Riffelskydning for børn og unge foregår

Tirsdag kl. 18:00

Kom ind i foreningen for en prøveskydning.

Har du lyst til at prøve på skyde, det er ikke så svært, faktisk er skydning og af de få idrætsgrene, du kan gå lige ind fra gaden og deltage i! Og det er heller aldrig for sent at begynde!

Går du i første klasse kan du gå til skydning.

Du kan skyde i dette almindelige tøj og foreningen stiller gratis våben og høreværn til rådighed.

Der er heller ingen, som kommer på skydebanen uden at have fået instruktion i sikkerhed og håndtering af våben.

Og inde på skydebanen er der også instruktører tilstede, som vil hjælpe dig.

Vi tilbyder 2 prøveskydninger - Er du 15 eller derover, skal du fremvise faktureret ID eller sundhedskort i kombination med et andet ID kort i forbindelse med du vil prøve at skyde i klubben.

Tilmelding til prøveskydning

Har du lyst til at prøve skydning så klik på linket og udfyld skemaet og tryk på tilmeld knappen - Tilmeld Prøveskydning

Prøveskydning til normal pris.

Vi skyder på udendørs anlæg
fra april til september.

Skibby:              langdistance 200 - 300 meter kal. 6,5
Vestereng:        pistol 25m- riffel 50m kal. 22